Множество пътни инциденти в Пловдив

67-годишна пловдивчанка е с контузни рани, след като е била блъсната на пешеходна пътека. Вчера около 11 часа на кръстовището между бул. „Шести септември” и ул. „Георги Измирлиев” в Пловдив лек автомобил „Фолксваген”, управляван от Г.К. /63 г./, отнел предимството и ударил пресичащата С.Г. /67 г./ Жената е прегледана в болница и по-късно е освободена за домашно лечение.

Около 8.10 часа в Пловдив на пресечка за ресторант „Острова” на бул. „Шести септември” лек автомобил „Фолксваген” с водач Н.П. /23 г./ се движил с несъобразена скорост и се блъснал в крайпътно дърво. Пристигналите на място полицаи установили, че мъжът е карал след употреба на алкохол – 1,16 промила. Той е бил приет в болница с болки в гърдите и по-късно освободен за домашно лечение.

Шофьор е с леки травми, след като рано тази сутрин улучи с колата си уличен стълб. Двадесет минути преди 1 часа на кръстовището на бул. „Санкт Петербург” и бул. „Освобождение” в Пловдив лек автомобил „Рено”, управляван от Г.Н. /24 г./, се движил с несъобразена скорост и се ударил в стълб на уличното осветление. Младежът е бил с болки в гърдите и след преглед в болница е освободен за домашно лечение. Без наранявания са се отървали трите му спътнички.

Три момиченца са пострадали при пътни инциденти, станали вчера в региона. Около 11.30 часа на ул. „Средец” в Марково лек автомобил „Мицубиши” с водач В.С. /46 г./ от Перник се движил с несъобразена скорост и ударил 4-годишната пешеходка Й.Щ. Шофьорът на колата веднага е откарал детето в болница, където е оставено за наблюдение с леки травми по крака. Около 12.30 часа на ул. „2-ра” в Бяла река лек автомобил „Фиат Брава”, управляван от С.С. /59 г./ от Първомай, блъснал внезапно изскочилата на пътното платно М.Д. /5 г./. Детето е било откарано в болница с охлузвания и натъртвания, без опасност за живота. Същата вечер около 20 часа на ул. „35-та” в Житница лек автомобил „Фолксваген Туарег” с водач А.А. /20 г./ блъснал движещата се в дясно на пътното платно 3-годишна С.С. Момиченцето е с охлузни рани и след преглед в болница е изписана за домашно лечение.
пресцентър на Областна Дирекция „Полиция” гр.Пловдив