Какво ни предлага интериорният дизайнер?

      Пловдивското студио за интериорен дизайн TriDstudio насочва с ценни съвети и информация.

С какво точно се занимават интериорните дизайнери и какви са предимствата им пред това да се справите сами? Те могат да ви дадат всичко онова, което търсите, поднесено по най-правилният и естетически начин, подправен с технически познания и опит. Най-важното, получавате  възможността да вземете информирано решение за всеки детайл или възникнал проблем при изпълнението. Да реализират Вашите представи и желания в едно прекрасно и комфортно място, място наречено дом.

     Тренирани са да мислят креативно, пространствено и функционално. Успяват да видят цялостната картина в помещението и правилно да  организират пространството, да комбинират цветове и материали, способни са да прехвърлят вашият дух и усет в декоративните елементи, успешно намират баланс и симетрия или с нестандартно мислене да въведат и асиметрия в творческия финал. 

       Те са хората, отговорни за всичко и знаещи как да управляват и завършат проекта ви до самият край и вашето нанасяне.  Както създаването на идейният проект, така и реализацията му след това, да ви изготвят оферти за мебели, избират  материали, осветителни тела, декоративни елементи, като успяват да ви договорят и добри условия с изпълнители или други доставчици на услуги. Реално това Ви дава предимство както да спестите време и нерви, така и да намалите разходите си.

      Когато се доверите на професионалист като интериорен дизайнер или архитект, много по-бързо стигате и до крайното решение относно подбора на цветове и материали, които преобладават  в интериорната концепция, без да правите компромиси с качеството. Всичко това се случва благодарение на детайлните 3D визуализации, които изготвят и реалните мостри, които Ви предоставят комбинирани по най-хармоничният начин. Доверените екипи и подизпълнители, с които работят, гарантират за спазването на сроковете и за прецизният финален резултат.

       Благодарение на интериорните дизайнери, Вашият апартамент, къща, офис или друг вид имот, ще има своят облик, идентичност, ще издържи изпитанието на времето и ще продължи да изглежда страхотно. Това го прави доста по-атрактивен и повишава евентуалната му бъдеща добавена стойност, ако решите все пак да се разделите с него.

       С намесата на дизайнер във вашият живот Вие спестявате така ценни за съвременния начин на живот:

  • Време – в избор на материали и координация между изпълнители и доставчици
  • Усилия -в избор на подходящ изпълнител за ремонтните дейности
  • Пари – за скъпоструващи грешки по време на планирането

Всички реализирани проекти можете да разгледате на адрес https://tridstudio.com