Посетете Santo Volcano Spa на Glamour Beauty Festival 3-4 юни

Santo Volcano Spa – уникалната гръцка натурална козметика, базирана на вулканична вода и зехтин, Ви очаква на събитето Glamour Beauty Festival 3-4 юни в SOFIA EVENT CENTER. Ще имате възможност да разберете повече на вулканичната козметика, да се запознаете с предлаганите продукти и да закупите на място.


За събитето: Световният топфестивал за красота Glamour Beauty Festival 2023

Glamour Beauty Festival се завръща в Sofia Event Center за един уикенд, посветен на красотата и събира всички вълнуващи бюти новости и най-горещите продукти на едно място. Любимите ни козметични марки ще доведат своите топспециалисти по разкрасяване, за да ти помогнат да си изкараш страхотно и да си тръгнеш преобразена.

СТАРТ: СЪБОТА 03 JUNE 2023 11:00 КРАЙ: НЕДЕЛЯ 04 JUNE 2023 19:00

Билети за събитето можете да закупите от bilet.bg > GLAMOUR BEAUTY FESTIVAL 2023


За Santo Volcano Spa, Santorini, Greece:

Santo Volcano Spa е козметична линия продукти, базирани на вулканична вода и органично маслиново масло. Дъждовната вода, която се изсипва над остров Санторини, Гърция, прониква през скалите на вулкана, филтрира се до вода с уникални свойства и съдържа полезни елементи, абсорбирани по време на процеса на просмукване в скалата: магнезий, калций, калий и силиций. Тази чудотворна вода с уникални свойства и висока минерализация е в основата на всички продукти. Можете да разгледате и поръчате продукти още сега > https://santovolcano.bg/