Велосипедисти пострадаха в Пловдив и Асеновград

Неправоспособен водач блъсна велосипедист вчера в Пловдив. Пострадалият е настанен в болница с тежка черепно-мозъчна травма. Около 16.30 часа на моста на „Герджика” на бул. „Руски” лек автомобил „Рено Лагуна”, управляван от Н.Г. /41 г./ от Пловдив, ударил движещия се пред него велосипедист Ц.Б. /60 г./ от Чешнигирово. Причините за инцидента се изясняват.
Полицията издирва водача на лек автомобил, ударил друг велосипедист на бул. „Санкт Петербург” в Пловдив и избягал от местопроизшествието. Вчера около 9 часа неизвестен автомобил блъснал внезапно завиващия на ляво велосипедист А.В. /62 г./ от Пловдив. Пострадалият е бил откаран в болница с разкъсна рана на главата. След прегледа е освободен за домашно лечение.

68-годишен мъж пострада при катастрофа, станала вчера в Асеновград. Около 10.30 часа на кръстовището на ул. „Васил Левски” и ул. „Освобождение” лек автомобил „Фолксваген Голф”, управляван от М.П. /19 г./ от Богданица, при неправилно завиване на дясно блъснал велосипедиста И.П. /68 г./ от Асеновград. Мъжът е настанен в болница с фрактура на лява тазобедрена става.