Kъсите поли са сред най-любимите,но….

Няма спор, че късите поли са сред най-любимите на жените, на младите момичета и най-вече на представителите на силния пол. Има обаче няколко правила в избора на поли, които всяка дама не трябва да пренебрегва, за да не постигне обратен ефект.

Не само полите, но и дрехите като цяло трябва да бъдат подбирани в зависимост от особеностите на тялото.

Според стилистите в избора на пола най-голямо значение имат формата на бедрата. Ако имате малки бедра се нуждаете от пола, която визуално да уголемява тази част на фигурата ви.

Например поли от типа „балон“, направени от нагъната или набръчкана материя, ще придадат симетрия на тялото ви. Подходящи са светлите тонове.

Ако имате обаче широк ханш и по-едри бедра, трябва да правите точно обратното. Избягвайте обемистите модели, които допълнително ще увеличат обиколката на ханша ви. Дизайнерите съветват, че за вас са по-подходящи полите с висока талия в по-тъмни нюанси. Така ще изглеждате по-фини.

И не забравяйте задължителният аксесоар към полата – коланът. Коланите, топ тенденцията на сезона, ще бъдат задължително допълнение към облеклото не само при жените, но и при мъжете. Подходящи за летния сезон са естествените, леки материи в шоколадови и карамелени тонове.

Източник: ezine.bg