Още криминални новини от Пловдив

17-годишна девойка е била изнасилена в селскостопанска постройка в Леново. По първоначални данни вчера около 14 часа 20-годишният Г.М. от Раковски, работник в същата ферма, нанесъл побой на момичето и я изнасилил. После нападателят се качил в лек автомобил „БМВ” на приятеля си Д.П. /25 г./, който го откарал до Раковски. Там насилникът се укрил. При проведените издирвателни мероприятия Г.М., който е известен на полицията, е бил заловен. Той е задържан за 24 часа в ареста на РУ ”Полиция” – Асеновград.
44-годишен пловдивчанин бе уличен в изнасилване на съпругата си. Вчера около 20 часа в Първо РУ „Полиция” бил получен сигнал от 18-годишно момиче, че в дома им на ул. „Славееви гори” в Пловдив баща й И.Д. /44 г./ е изнасилил 37-годишната й майка. Мъжът е задържан за 24 часа в ареста на районното управление. Работата по случая продължава.
Пловдивчанин бе уличен в притежание на наркотици. Вчера на улицата бил спрян за проверка 43-годишният Г.П., известен на полицията. Той държал в себе си 0,0664 грама хероин.
Общо 55 100 кутии цигари с акзицен бандерол с изтекъл срок бяха иззети при специализирана операция на РУ „Полиция” – Асеновград и Агенция „Митници” – Пловдив. Вчера в склад на ул. „Цар Иван Асен” в Асеновград са били намерени 111 мастербокса с цигари от марките „Кинг” и „Мерилин”. Складовото помещение се стопанисва от 26-годишният асеновградчанин Х.Т. Работата по случая продължава. 

Източник:пресцентър на Областна Дирекция „Полиция” гр.Пловдив