MicroHyaluron – хиалурон, колаген и витамини

MicroHyaluron  – е ново поколение комбинация от хиалурон, рибен колаген и 25 други витамини, минерали и антиоксиданти за хидратиране на кожата, стимулиране растежа на косата и ноктите. Всяка бутилка съдържа до 240 mg хиалуронова киселина и 5000 mg хидролизиран рибен колаген тип I и III. Изключително високите нива на хиалуронова киселина осигуряват интелигентна дълбока хидратация на тялото, възстановяват колагеновите отлагания и позволяват да се наслаждавате на гладка и стегната кожа. Биотинът във формулата осигурява бърз растеж на здрава и силна коса.

FenoQ MicroHyaluron е натурален продукт за хидратиране на кожата, стимулиране растежа на косата и ноктите.

Ефектите на FenoQ Microhyaluron се основават на следните основни групи биологично активни вещества:

Високо съдържание на хиалуронова киселина в течна форма, което осигурява интелигентна дълбока хидратация на тъканите, възстановява нивата на колаген и позволява да се наслаждавате на гладка и еластична кожа и силна коса.

Високо съдържание на биотин в течна форма, което ускорява растежа на косата, намалява прекомерната загуба на коса, укрепва и хидратира косата отвътре.

Колагенови пептиди тип I и III и хиалуронова киселина в течна форма, които помагат за възстановяване на формата и структурата на телесната тъкан, поддържат стегнатостта на кожата и намаляват появата на бръчки.

Други биологично активни вещества в течна форма с благоприятен ефект върху здравето и външния вид, като витамини, минерали и билкови екстракти, които също имат антиоксидантни свойства.

MicroHyaluron е хранителна добавка с подсладители. Вещества с естествен вкус и аромат. Не съдържа ГМО, пшеница, глутен, соя, яйца, ядки или мляко.

Научете повече за Fenoq продуктите базирани на течен рибен колаген в официалния магазин на представителя за марката в България > https://trikolagenas.bg