Криминални новини от Пловдив

Мъж бе заловен с наркотици в Пловдив. Около 15 часа на ул. “Правда” при проверка у 27-годишния пловдивчанин Е.А. /27/ са били открити 0,241 грама хероин. Той е известен на полицията и осъждан. Е.А. е задържан в ареста на Шесто РУ за 24 часа. Материалите по случая са докладвани на Окръжна прокуратура – Пловдив.

Пиян пловдивчанин буйства в двора на Шесто РУ вчера. Около 15 часа И.О./33/ бил доведен в районното управление след сигнал за пиянски тормоз над близките му. Той бил предупреден с протокол и пуснат да си ходи. Излизайки в двора на управлението, И.О. счупил осветително тяло. При опита да бъде отново задържан мъжът оказал съпротива, започнал да обижда и псува полицейските служители. И.О. е задържан в ареста за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Пиян мъж, оказал съпротива на полицай в село Куртово Конаре, бе задържан в ареста за 24 часа. Вчера около 18 часа К.А./ 26 г./, след като се почерпил в селската кръчма, заговорил на улицата 15-годишно момче. Тийнейджърът не пожелал да контактува с него и мъжът се ядосал. Извадил току що откраднатия от заведението нож и с него подгонил момчето. В този момент полицай от РУ-Стамболийски се оказал на същото място и заловил въоръжения мъж, който оказал съпротива К.А. е отведен в РУ-Стамболийски, където срещу него е образувано бързо полицейско производство.

Младеж бе заловен в момент на кражба в Пловдив. Вчера в 23 часа на ул. “Крайречна” полицаи задържали А.Ю. /18 г. /, който малко преди това бил влязъл в гараж след разбиване на покрива му. Тийнейджърът е известен на полицията и е в ареста на Шесто РУ за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

Полицията издирва мъж, ограбил три деца вчера в Пловдив. Около 14 часа в парк “Лаута” на ЖК “Тракия две момчета на 11 ог. и едно на 14 г. били пресрещнати от непознат мъж с велосипед, който ги заплашил с нож и взел мобилните им телефон Веднага след това грабителят избягал с колелото си.

Източник:Пресцентър – Областна дирекция „Полиция“ Пловдив