вторник, април 16, 2024
ЛюбопитноНовиниСтил и красота

TriCollagen – комплект от топ продукти на специална цена

TriCollagen – добре познат на българския пазар висококачествен хидролизиран рибен колаген е подготвил специален комплект, който до края на месец Декември ще бъде достъпен на по-добра цена. Комплекта включва: TriCollagen Peptide колагенови пептиди (за кожа, коса и нокти), MicroHyaluron (За хидратиране на кожата, стимулиране растежа на косата и ноктите, и поддържане на младежката красота) и Tricollagen Joints (за здраве на ставите, болки в ставите, артрит, артроза). Можете да поръчате онлайн на официалния сайт на марката за България > https://trikolagenas.bg/

Съдържа рибен колаген, който се счита за един от най-важните протеини в човешкото тяло. Колагенът може да се намери в кожата, костите, хрущялите, сухожилията, връзките, мускулите, зъбите и венците, роговицата, кръвоносните съдове, вътрешните органи и тъканите. Билкови екстракти и витамини в течна форма със силно антиоксидантно действие, продукитете на ТриКолаген Ви очакват!

За TriCollagen:

FenoQ TriCollagen Peptide е триколагенов пептид в течна форма, състоящ се от три основни групи биологично активни вещества. Колагенови пептиди тип I и III и хиалуронова киселина в течна форма, които помагат за възстановяване на формата и структурата на телесната тъкан, поддържат стегнатостта на кожата и намаляват появата на бръчки. Биологично активни вещества в течна форма, които стимулират синтеза на колаген в организма и осигуряват добро усвояване на колагена. Билкови екстракти и витамини в течна форма със силно антиоксидантно действие.