Trend Micro Internet Security Pro 2010 не е за пренебрегване

Trend Micro Internet Security  Pro по наличието на  функции не отстъпва  на повечето  аналогични програми. Trend Micro Internet Security Pro защитава вашата лична информация, когато сърфирате из интернет. Открива и премахва вируси, spyware и други зловредни кодове от вашия компютър, email, instant messages и тегления.
Доказано лидерство в anti-spam технологията, включително email и image spam. Quick Scan Ви дава възможност бързо да откривате и премахвате на зловредния код за кратко време.Функции за осъществяване на родителски контрол. С тяхна помощ може не само да регулирате времето, което децата стоят пред компютъра, но и да ограничите достъпа до зададени от вас сайтове. Програмата може да им забрани да изпращат  данни от компютъра.Защитната стена по подразбиране  е активна при средно ниво на сигурност, което позволява нормална работа, без постоянни съобщения и предупреждения.Много важна и интересна функция е така нареченото „предотвратяване на промени”.Когато тази функция е активна, се забранява възможността за обновяване на операционната система и на основните програми.

Trend Micro Internet Security има сертификат за пълна съвместимост с Windows 7. Цената на Trend Micro Internet Security Pro 2010 е значително по-ниска от тази на конкурентите.

Източник: news.gelectronic.com