Това лято шапките са задължителни

Шапките ще бъдат задължителен моден аксесоар това лято. Но чрез тях ще бъдете не само в крак с вкуса на световните дизайнери, а и ще се предпазите от рекордните горещини, които се задават.

Според експерти от американската космическа агенция НАСА лятото, което ни предстои ще бъде най-горещото за последните 130 години!

По принцип шапката е не само пазач срещу парещите слънчеви лъчи, но черешката на тортата на всеки летен тоалет.

Нямате ограничение относно размера или материята на шапките. Все пак през топлите месеци по-актуални са топлите и бонбонени цветове, които можете да съчетаете перфектно с шарена плажна рокля и сандали.

Гъсто плетените шапки с козирка също ще с модерни. Тях можете да комбинирате с удобни чехли от естествени материали.

Особено актуална е следната визия – дълга пола, дълги и развяти коси и широкопола шапка. Трябва обаче да преценете дали да сложите сламена сламена или с по-мека текстилна периферия. Меките падат над очите и ако сте с широко лице, няма да ви стоят добре.

Най-добрият избор ще направите, ако пробвате няколко модела и вида шапки.

Панамените шапки също ще са на мода лятото. Тях можете да комбинирате с дънки и тениска или секси рокля с презрамки. Така ще постигнете по-момичешка или по-женствена визия Панамените шапки също са идеалното допълнение за плажното парти, съчетани със сандали и ефирна къса рокля или парео.

Панамените шапки се произвеждат от листата на специална палма, която расте в Еквадор. Те не трябва да се пипат с мокри ръце и да се оставят на слънце, защото избеляват

ezine.bg