Santo Volcano SPA – козметика от вулкана

Органичната козметика Santo Volcano SPA

Santo Volcano – името на козметична марка идва от произхода на водата, която е от извор в подножието на вулканичния терен на остров Санторини в Гърция. Всяка капка дъжд се процежда се през скалите, преминава през различни слоеве на изгасналия вулкан, които действат като естествен филтър и е с уникални характеристики и минерален състав.

Santo Volcano

Santo Volcano SPA е уникална козметична линия, базирана на вулканична вода и органично маслиново масло.
Ако обичате натурални продукти за грижа за кожата то Santo Volcano SPA е вашия избор.
Органичната козметика Santo Volcano SPA е тествана и сертифицирана за ежедневна употреба на нормална и суха кожа в независима международна лаборатория в Хамилтън.

Santo Volcano SPA

Козметичните продукти Santo Volcano оказват здравословната помощ за кожата, косата и тялото, за да сте здрави и да изглеждате по-млади за по-дълго. Ежедневната грижа за кожата ни със спа козметика е един от най-лесните начини за осигуряване на дългосрочно здраве, увереност и младост.

Спа козметиката Volcano Spa, която се произвежда в Гърция, изглажда, овлажнява и действа като фактор против стареене на кожата. 100% органичен и тестван.
Благодарение на Санто Волкано България се докоснете до магията на Санторини с натуралната козметика Santo Volcano Spa. Разгледайте продуктовата гама и пазарувайте онлайн от santovolcano.bg

Уеб сайта и електронния магазин бяха разработени и изпълнени от WEB.GELECTRONIC