Криминални новини от Пловдив

Кражба на пари е била извършена от жилище вчера в Пловдив. По първоначални данни за времето от 11.30 часа до 15 часа от дома на 36-годишна жена на ул. „Чернишевски” са били откраднати 780 лева, 100 евро, 70 долара и златен пръстен с рубин. Извършителите проникнали в апартамента, като са разбили заключващото устройство на входната врата. Междувременно във фирмен офис на бул. „Шести септември” в Пловдив неизвестни лица са влезли през отключена врата и са взели около 200 грама златни накити.

В следствения арест за 72 часа е пловдивчанин, уличен в притежание на наркотици. 33-годишният Р.Ч. бил спрян за проверка на ул. „Лъджене” в Пловдив. Полицаите открили в джоба на мъжа 0,0256 грама хероин.

Зъболекар е задържан в следствения арест като уличен в блудство със своя малолетна пациентка. Вчера в Пето РУП – Пловдив бил получен сигнал от 31-годишен пловдивчанин, че с 12-годишната му дъщеря В.В. са били извършени блудствени действия от личния й стоматолог Г.Д. /65 г./. Материалите по случая са докладвани на Районна прокуратура – Пловдив.

Източник:пресцентър на Областна Дирекция „Полиция” гр.Пловдив