BENQ PV270 – надеждни цветове по време на целият работен процес

Дисплей BENQ PV270

Подробният и строг подход на BenQ, относно управление на цветовете, заложен в PV270, са гаранция за правилното им възпроизвеждане по време на целият работен процес, на пост продукцията. От първоначалната фаза на селектиране на кадри, през добавянето на ефекти, корекция на цветовете, и композиране, до етапа на производството, цветовете са предадени с изключителна точност, за да се гарантира перфектен резултат.

27″ монитор с 2560×1440 (QHD) разделителна способност

Високата плътност на пикселите от 2560×1440 (QHD) разделителната способност осигуряват качеството, което очаквате, за близък преглед и редактиране, а големият широкоформатен екран ви предоставя по-голям комфорт и продуктивност.

Единство на яркостта

Единството на яркостта се постига чрез деликатен процес включващ използването на апаратура с висока точност, позволяваща прецизна настройка на стотици подрегиони по целият екран. Тя предлага по-автентично и последователно зрително изживяване.

Проектиран за професионалисти

Отличният монитор за пост продукции не се крие само в спецификациите. Тайната е в иновативните функции, които ви улесняват в реализиране на идеите ви и постигането на желаните резултати.

 

GamutDuo

GamutDuo ви позволява да гледате видео едновременно в различни цветови пространства, едно до друго, за по-голямо удобство и надеждност при сравнение. Нещо повече, може да обработвате по този начин видео от два различни източници, за лесна проверка.
*Активирайте GamutDuo чрез промяна на PIP/PBP режим

BenQ feature

Color Display Clone

Color Display Clone елиминира нуждата от догадки за постигането на точни цветове, на различни места. Вграденият сензор за цветна температура автоматично настройва картината, спрямо околната светлина, така че да ви покаже точните цветовете, които сте искали.
*Изисква ОС Windows OS и работи само в режим Калибриране

BenQ feature

повече информация за модела може да откриете в benq.bg