ASUS печели 11 награди за иновации на CES 2020

ASUS и ASUS Republic of Gamers (ROG) обявиха, че 11 от техните продукти са получили награди за иновации CES 2020 за демонстриране на изключителен дизайн и инженеринг в сферата на потребителските технологии. Отличията на CES за иновации включват ZenBook Pro Duo, ZenFone 6, ZenBook 15, ZenBook Flip и ProArt Display PA32UCG, ROG Phone II, ROG Strix SCAR III, ROG Strix Arion M.2 NVMe USB3.2 Gen 2 SSD и ROG Kunai Gamepad.  Анонсът беше направен по време на CES Unveiled New York, само като покана за технологично събитие. Допълнителни две отличия за ASUS ще бъдат разкрити по време на CES 2020 , което ще се проведе от 7 до 10 януари 2020г. в Лас Вегас.

ZenBook Pro Duo

ZenBook Pro Duo е оборудван с ScreenPad Plus с пълна ширина, вторичен дисплей, който дава на потребителите възможности за многозадачност, както никога досега. 14-инчовият ScreenPad Plus на ZenBook Pro Duo е 4K вторичен сензорен екран, който работи безпроблемно с основния 15.6-инчов 4K UHD OLED HDR сензорен екран, като предоставя на потребителите безкрайни начини да оптимизират и персонализират работния си процес.

ZenBook 15

ZenBook 15 е един от най-малките лаптопи в света за размера на екрана, благодарение на почти NanoEdge дисплей без рамки, а уникалният му ScreenPad 2.0 превръща тракпада в многозадачна мечта. Серията ZenBook предвещава нова ера на ултрапортативен дизайн с изключително компактно и свръх леко шаси.

ZenBook Flip

ZenBook Flip е проектиран да бъде универсален, мощен и преносим. Той е конвертируем лаптоп работещ в четири различни режима: режим на лаптоп, режим на готовност, режим „tent“ и режим на таблет. 4K UHD дисплейният панел е калибриран, за да показва точни цветове за да гарантира възможно най-добрата цветова точност за създателите на съдържание.

ROG Strix SCAR III

ROG Strix SCAR III е проектиран с най-модерния хардуер и охлаждане, необходими за геймплей на 300Hz дисплей – най-бързият дисплей за лаптопи за игри в света. Функции като ROG Keystone и Aura Sync дават на геймърите по-голяма мощност да персонализират своите компютри, докато NVIDIA® графики до GeForce RTX ™ 2070 доставят кадрите, необходими за пълно насищане на ултрабързият 300Hz дисплей на Strix SCAR III. Следете каталога на laptop1.eu за новите и очаквани ASUS ROG

ROG Phone II използва мобилната платформа Snapdragon 855 Plus, 12 GB RAM, чудовищна 6000mAh батерия, охладителната система GameCool II и ултра бърз 120-битов / 1ms AMOLED 10-битов HDR дисплей за създаване на най-доброто мобилно устройство за игри.

ZenFone 6 е шедьовър на дизайна на мобилни телефони, с истински дисплей на цял екран, възможен от революционната Flip Camera, висококачествена автоматична флип-ап система с двойна камера, която носи нови творчески възможности за мобилната фотография.

Публикацията е по материали на Asus (asus.com) и CES (www.ces.tech)