ASUS на видна позиция в класацията на Fortune 2020

ASUS обяви, че компанията е призната от Fortune за една от най-обожаваните компании в света за пети път, постигайки видни позиции в класиране в категорията „Компютри“ и получавайки изключително признание за качеството на продуктите и услугите. ASUS има динамичен старт за 2020г. с обявяването на нова гама от продукти на годишното изложение за потребителска електроника и 11 награди CES 2020 за иновации за редица продукти, включително преносими компютри, дисплеи, смартфони и аксесоари за игри.


Класирането като една от най-признатите компании на Fortune в света подчертава продължаващия ангажимент на ASUS да предоставя невероятни иновации за всички.

„За нас е чест да получим това признание от Fortune за пореден път тази година“, заяви председателят на ASUS, Джони Ших. 

Методология на анкетата

Fortune си сътрудничи със своя партньор Korn Ferry, за да проведе годишното си проучване. От списък от приблизително 1500 кандидати, 1000-те най-големи американски компании бяха избрани въз основа на приходи, заедно с компании извън САЩ в базата данни на Fortune Global 500 с приходи от 10 милиарда долара или повече. Избрани са компании с най-висок доход във всяка индустрия, общо 680 от 30 страни. За да определи най-добрите компании в 52 индустрии, Корн Фери поиска ръководители, директори и анализатори да оценят предприятията от окончателния списък на 680 компании в собствената им индустрия по девет критерия, включително инвестиционна стойност, качество на управление, продукти и социална отговорност и способност за привличане на талант.

Пълната класация на ASUS можете да видите на:

https://fortune.com/worlds-most-admired-companies/2020/asustek-computer/

източник: asus.com