3D принтери IdeaWerk – вече в България

3Д принтерите IdeaWerk комбинират в себе си едновременно производителност и удобство за работа. Използват патентована технология, за да направят 3D принтирането лесно и ефективно, независимо от проекта.

3d-printer-bulgaria

 

Дизайнът им е устойчив – за да поеме и най-трудните задачи и същевременно достатъчно лек, за да бъде преносим. Процесът на отпечатване се контролира от чувствителен на допир дисплей, чрез който се избира файл за отпечатване и стартиране на работа.

Благодарение на ефективен алгоритъм за подобряване качеството на отпечатваните обекти, IdeaWerk могат да отпечатват с голяма прецизност при 0.18 мм дебелина на слоя. В комплекта им е включена една ролка биоразградим PLA материал.

Съвместими с последните версии на операционните системи Windows и MAC OS.

IdeaWerk Ви дава свободата да свържете принтера и веднага да започнете да отпечатвате.

Предназначени за:
– професионални дизайнери
– изобретатели
– училища, университети, институти за разработки и проучвания

IdeaWerk 3D printer

3Д принтер

3D принтери IdeaWerk вече са в България и могат да бъдат доставени до всеки потребител на територията на страната. Към този момент на склад са 2 модела, които са с възможности за изработка на изделие с размери 150L x 150W x 140H мм.

За повече информация, цена и поръчка се свържете с офиса на „G електроник“ гр.Пловдив тел. 032 26 75 55; 0898 78 38 56; www.gelectronic.com