Течен рибен колаген с хиалурон за здраве и красота

Течен рибен колаген с хиалурон за здраве и красота – 10000мг. чист колаген пептид

FenoQ TriCollagen Peptide е триколагенов пептид в течна форма, състоящ се от три основни групи биологично активни вещества:

Колагенови пептиди тип I и III и хиалуронова киселина в течна форма, които помагат за възстановяване на формата и структурата на телесната тъкан, поддържат стегнатостта на кожата и намаляват появата на бръчки.

Биологично активни вещества в течна форма, които стимулират синтеза на колаген в организма и осигуряват добро усвояване на колагена.

Билкови екстракти и витамини в течна форма със силно антиоксидантно действие.

В производството на TriCollagen се използва само висококачествен рибен колаген, поради което продуктът няма мирис или вкус, специфични за рибата.

Витамин С подпомага естественото образуване на колаген, който е необходим за поддържане на здрави кости, хрущяли и кожа. Биотинът играе важна роля за поддържане на нормално състояние на косата и кожата. Медта спомага за запазване на необходимата пигментация на косата и кожата. В комбинация с витамин С, той също предпазва клетките от окисление.

Предимства на TriCollagen Peptide течен рибен колаген за пиене:

Триколагеновият пептид помага за поддържане на здрава кожа и коса.

Аскорбиновата киселина подпомага нормалното образуване на колаген, който е необходим за здрави кости, хрущяли и кожа.

Биологично активните вещества предпазват клетките от окислително увреждане, като по този начин забавят процеса на стареене и осигуряват по-добро образуване на колаген.

Официален представител на продуктите FenoQ TriCollagen Bulgaria. Можете да разгледате всички предлагани продукти на официалния сайт https://trikolagenas.bg/