Стил и красота в апартамент “ Армани“

Показването на марките на дрехите вече се смята за истинска безвкусица, откакто висшата мода стана достъпна за мнозина. Апартамент с лого на дизайнер на висша мода обаче е топ тенденция в момента.

Жилище, скроено по мярката на клиента и носещо марката на известен моден стилист, е най-новото измерение на ексклузивния лукс, който могат да си позволят само малцина.

Известният като Краля на сакото Джорджо Армани вече подписва с името си и недвижимо имущество в различни краища на света – от Милано до Ню Йорк и Дубай. Последното творение на дизайнера от Пиаченца обаче се намира на една крачка от Колизеума, в сърцето на Древен Рим, на улица „Кавур“. Над 120 милиона евро ще бъдат инвестирани в проекта.

Нареченият „Кавур 220“ жилищен комплекс ще се състои от 62 апартамента, всеки от които ще бъде като ода на лукса и стила. През XIX век сградата е приютявала манастир, а до неотдавна и министерски офиси. Реконструкцията й в стил „Армани“.Италиански и чуждестранни топмениджъри, нуждаещи се от римско жилище, както и звезди от шоубизнеса са предполагаемите бъдещи обитатели на „Дом Армани“. Не е изключено обаче под неговия покрив да се приютят и руски богаташи. Всеки купувач на апартамент в Кавур220 ще избере сам как да го персонализира. Той, естествено, няма да бъде принуден да чертае сам проекта за вътрешния дизайн, а ще направи своя избор въз основа на направените му предложения. Имайки предвид класиката в стила на Армани обаче не се очаква кой знае каква ексцентричност в интериора.

източник: ProntoSofia