Посрещнете пролетта с нова прическа

Снимка:salonsuzi.com

Посрещнете пролетта с нова прическа.Новият нюанс на косата ще направи прическата ви по-актуална.
Една от актуалните тенденции е съчетаването на различни нюанси, които играят ролята на акценти, подчертаващи основния цвят на вашата коса. Цветът ви може да се прелива в различни нюанси, като се спазва основата.
Тази пролет са актуални ярките цветове – затова червените, тъмните и руси коси се подчертават с акценти в пурпурно, синьо и яркочервено. Отделните ярки кичури позволяват да се създаде един наистина модерен образ.
Съчетаването на различни нюанси, както и комбинацията на базовия цвят с акценти от разноцветни кичури са чудесен начин да нарушите сивотата на зимния сезон и да влезете в пролетта.
Променете цвета на косата си. Така например русата коса изглежда великолепно в съчетание с отделни кичури в ярки цветове или пък в по-тъмни нюанси.
Притежателките на кестеняви, червени и черни коси също могат да оценят по достойнство вълшебния ефект на цветните акценти – отделните кичури в червено, пурпурно, синьо или зелено ще привлекат вниманието на всички към такава интересна прическа.
Ориентирайте се към професионален стилист, който да подбере най-добрия нюанс за вас. Ако експериментирате у дома си, може и да не постигнете най-добрия резултат.
За дамите, които не се страхуват да експериментират, най-актуалният начин за привличане на вниманието е боядисването на предните и горните кичури.
Боядисването на долните слоеве на косата в контрастни с основния цвят и просто в оригинални нюанси също създава интересно впечатление – сдържано и изискано.
ezine.bg