Номинации за Годишни Музикални Награди 2010 на БГ РАДИО

БГ РАДИО обяви номинациите си за Годишни Музикални Награди 2010 на тематично парти в първия пролетен ден 22 март в клуб Тифани в София. 
  Световният ден на водата не беше случайно избрана дата за партито на номинираните. След като миналата година БГ РАДИО посвети церемонията по връчване на наградите си на опазването на околната среда и чистата българска природа, тази година еко тематиката ще продължи с фокус върху един от четирите природни елемента – водата. 
   Годишни Музикални Награди 2010 ще се проведат на 25 април в Зала 1, НДК.
  
  Повече от 5 000 почитатели на качествената българска музика и слушатели на най-българското радио в ефира номинираха цял месец любимите си изпълнители на www.bgradio.net, интернет страницата на БГ РАДИО за единствените музикални награди в България, чиито победители се решават само от публиката. 

Ето какъв е изборът им: 
  С най-много номинации е българският представител на Евровизия Миро тази година – с цели 4 номинации в 3 категории! Те са за БГ изпълнител на 2010, за БГ песен (“Убиваме с любов”) и БГ текст (“Август е септември” и “Убиваме с любов”). Песента му “Убиваме с любов” под режисурата на Силвестър Лолов е номинирана и в категорията БГ видеоклип.
  Веднага след него, с 3 номинации, следва Графа. Той е номиниран за БГ изпълнител, за БГ песен (“Оставяш следи”), за авторството на текста към същата песен, а режисьорът Васил Стефанов – за видеоклипа към нея.
  От дамите – също с 3 номинации e Мария Илиева, както и новите попълнения в българската поп музика – Рут и Маги Джанаварова.
  

източник :http://www.erogance.eu/