Микро къщичките – новата гледна точка за сглобяемите къщи

Базираната в Сан Франциско Avava Systems е създала сглобяема микро къщичка – жилище с компоненти, които се доставят в плоски опаковани кутии, за да може да бъдат по-лесно транспортирани и монтирани. Наречен Britespace, домът се предлага в три размера, с техните имена – Модел 264 , модел 352 и Модел 480. Всяка от сглобяемите микро къщи включва всекидневна, кухня, баня и килер.

Цените варират от $ 117,000 до $ 223,000 ( £ 89,800 до £ 171 200 ), което включва разрешаване, пакет услуги за доставка, монтаж и изпълнение. Мебелите и уредите не включени в цената.

Галерия:

1

2

3

 

 

Жилища система Avava се транспортира в плоски кутии и може да бъдат сглобена за по-малко от два месеца. Всички компоненти са вградени в една фабрика в района на залива на Сан Франциско. За следващия си проект, Avava работи по версия на Britespace, която ще може да бъде бързо разглобена за да даде възможност на собствениците да лесно да се преместят. Компанията има за цел да “ бъде в състояние да осигури по-гъвкави жилищни решения за нашите градове, тъй като те бързо се променят „.

4

източник: dezeen.com


Подобни статии за сглобяеми къщи