Машината за sex rock от New York – Lord Bishop Rocks в Пловдив

Клуб Лебовски и зала Олимпиада представят машината за sex rock от New York – Lord Bishop Rocks! Концертът ще се проведе на 29 април, четвъртък от 20 часа в изцяло обновената зала Олимпиада, която предлага на пловдивчани простор, качествен звук и заря от светлини.

Гостуването на Lord Bishop Rocks в България е по покана на клуб Лебовски и е част от европейското турне на групата. Основани през 1999 година Lord Bishop Rocks продължава да провокира всички рок’н’рол сетива със звук, който напомня едновременно на рифовете на Хендрикс, фънка на Джеймс Браун, енергията на Нирвана и хумора на Франк Запа. Като визия това е едно от най-добрите шоута, които някога ще видите.

Лидер на триото е Lord Bishop, за когото много хора се питат дали това не е новият Джими Хендрикс? Някои негови фенове ще решат прибързано, но всъщност ще сбъркат. Приликите се свеждат до цвета на кожата му и факта, че е китарист и вокалист с уникално присъствие. Този двуметров, 120 килограмов черен гигант и групата му ще ви изкъртят със специфичната за Ню Йорк Сити комбинация от рок’н’рол, фънк, соул, сексапил и мощна енергия.

След размазващия концерт настроението ще продължи да кипи с подобаващо after party и DJ ZдравуN (aka Пишman). Сетът ще включва най-доброто от rock’n’roll, soul, R’n’B, funk и електроника.

Не пропускайте възможността да станете свидетели на сензацията от Ню Йорк „LORD BISHOP ROCKS’ – The KINGS of SexRock”!

Цената на билетите е на място – 12 лв., а зала Олимпиада се намира до плувен комплекс Нептун, Кичук Париж.

Източник и снимка: olimpiada-bg.com