Гъба Конджак за лице и тяло с активен въглен от бамбук

Konjac (конджак) е традиционна японска здравословна храна, приготвена от вид картоф, наречен още „картоф конджаку“.

Японците използват за храна Konjac повече от 1500 години. Първоначално е представен в Япония като лекарство през шести век и се яде от почти 1500 години. Това е напълно естествена храна. 97% от Конджак е вода и 3% е глюкоманан и е много богат на минерали. Съдържа вода, протеини, въглехидрати, липиди, натрий, калий, магнезий, желязо, фосфор, мед, цинк, витамин А, витамин Е, витамин D, витамин B1, витамин B2, витамин B6, витамин B12, витамин C, пантотенат, ниацин, мастни киселини, фолиева киселина и диетични фибри с общо 16 аминокиселини.

Konjac повече от век се използва като средство за почистване и разкрасяване. Гъбата нежно почиства и успокоява кожата, като премахва мръсотията и естествено възстановява нивото на pH.

Гъба Конджак с активен въглен от бамбук за лице и тяло

Черният и цвят се дължи на бамбуковия въглен. Santo Volcano Spa предлага своята гъба за лице и тяло Santo Volcano Spa Black Sponge – ръчно изработена от 100% ядивни натурални влакна на растението конджак (Amorphophallus Konjac), комбинирани с вулканична вода. Натурална, без химически добавки. Добавянето на вулканична вода, богата на микроелементи и минерали, като магнезий, калций, калий и силициев двуокис насърчават хидратацията, еластичността и твърдостта на кожата.

Santo Volcano Spa e уникална гръцка козметика, базирана на вулканична вода и маслиново масло. Научете повече за компанията и предлаганите продукти на адрес www.santovolcano.bg