Готови ли сте за VR изживяване в реално време?

Виртуалната реалност (VR) не само стана по-развита, но и все по-достъпна технология. Вече не е достижима само за автомобилните концерни, производителите на авиационна, космическа или военна техника. Днес, дори и малките архитектурни студиа вече могат да се възползват от тази технология. VR ще докосне всяка индустрия – от автомобилостроенето, аерокосмическото пространство, архитектурата, производството, медиите и развлеченията до здравеопазването. Интеграцията в сферата на бизнеса ще бъде основна задача за бизнеса, породена от потребителите, а движещият фактор ще бъде искането за напълно потапящо VR изживяване в реално време.

Стъпка в нова реалност с работните станции на Fujitsu Celsius

Виртуалната реалност е изключително изчислително интензивна, тъй като всеки кадър трябва да бъде рендиран в реално време. В резултат на това е от съществено значение хармонизирането на вашия дисплей с професионален хардуер, оптимизиран за VR. Работните станции Fujitsu Celsius са проектирани да се справят дори при най-тежки VR задачи, като например с Autodesk VRED.
За пълно изживяване в реално време, Fujitsu препоръчва специфични CELSIUS мобилни и настолни работни станции, в комбинация със специализирани процесори на Intel и професионални графични карти, готови за VR от AMD или NVIDIA.
 

От къде можете да закупите Fujitsu Celsius?

G electronic Пловдив е Fujitsu Expert специалист, който доставя хардуер за нуждите на професионалисти в областта на компютърният дизайн, 3D проектиране, и архитектура. Научете повече на https://gelectronic.com

подготвил статия: Петър Гозманов, Fujitsu Expert Partner