Професионален масаж на семинар, конференция или корпоративно събитие ще задържат гостите ангажирани и енергични!

Професионален масаж на стол е преживяване, което дава комфорта, от който се нуждаете.

масаж на събития

Конференциите, семинарите, търговските срещи и всяко едно корпоративно събитие изискват фокусиране и внимание от страна на участниците и те може да се почувстват уморени и изтощени.
След един масаж, тялото и умът ще бъдат отново заредени и готови да се съсредоточат през останалата част от деня.
Масажът на стол може да бъде много освежаващо допълнение към всяко едно от тези събития, като облекчава умората и увеличава производителността.
Масажът може да бъде голям актив за събитието и да повиши интересът към него.
Той може да се предложи по време на регистрация, обедните почивки или часови почивки, като възнаграждение за делегатите, които са седяли и са се концентрирали дълго време.
Тези специални масажи на стол, които отнемат около 15 минути имат много ползи за здравето, намалят стреса, тревожността, мускулната болка и също така стимулират имунната система, а и са прекрасен начин за отпускане преди и по време на събитието.
Mасажът в корпоративните събития прави добро впечатление и по-важното е, че гостите се чувстват освежени, по-малко стресирани и много по-щастливи.масаж в офиса

 

„Куик Релакс“ ЕООД компания, която се занимава с професионални масажи на събития, предлага нещо различно, интересно и полезно, което можете да бъде включено като елемент към всяко корпоративно събитие. В този свят на конкуренция и стрес човешкото докосване зарежда с положителна енергия.