Интернет маркетинг от Web Gelectronic

онлайн маркетинг

Интернет маркетинг, известен като онлайн маркетинг, дигитален маркетинг, уеб маркетинг, онлайн маркетинг, е-маркетинг е използването на интернет за маркетинг, реклама на стоки, продукти и услуги. Това е използването на дигитални канали като търсене в Google, социални медии, електронна поща и уеб сайтове, за да се свърже бизнеса със своите настоящи и бъдещи клиенти.
Сега реално хората прекарват голяма част от времето си онлайн. Начинът, по който хората пазаруват се е променил, което означава, че офлайн маркетингът не е толкова ефективен, колкото преди.
Целта на маркетингът е свързването с аудиторията на точното място и в точното време. Днес това означава, че трябва да ги посрещнете там, където те прекарват повече от времето си – в интернет.
Интернет маркетингът позволява на търговците да виждат точните резултати в реално време. При една реклама във вестник е много трудно да прецените колко хора са обърнали внимание на рекламата ви.
С цифровият маркетинг можете да видите точния брой хора, които са гледали вашия уебсайт в реално време. Можете да видите колко са посетените страници, какви устройства използват, откъде идват и много други данни.

Комбинирайки уменията за изработка на уеб сайт, поддръжката и мониторинг, ние в WebGelectronic създадохме собствена система за е-маркетинг. Тя включва проучване на конкурентна среда в Интернет – онлайн пространството, оценка на конкуренцията за географски регион, в който се развива дейността или към който е насочена, извършване подобрения по уеб дизайна на вашият сайт или онлайн магазин и следене на потребителско търсене – начини,методи и обем. Задължителен момент за успех е маркетинга за търсещи машини. Следене на потребителско търсене и при силно конкурентна среда – изготвявне на план за платена реклама в Google.
Очакваме Ви! Свържете се с нас още сега
Валентин Гозманов
CEO gelectronic.com
web.gelectronic.com