Lauren Vidal най-креативна марка през 2010 г. във Франция

снимка:Etoday

Екстравагантните облекла с логото на Lauren Vidal са високо ценени от жените с подчертано чувство за стил. Сега, към почитателите на марката се присъединиха и професионалистите в модния бизнес: Lauren Vidal са признати за най-креативна марка през 2010 г. във Франция и са удостоени с престижната награда «Paris – Capitale de la Creation».
Марката Lauren Vidal е създадена във Франция през 1992 година. Нейни основатели са съпрузите дизайнери Равитал и Жак Видал като и дават името на своята дъщеря. Бързо спечелили популярност у дома, дрехите  на Lauren Vidal  достигат до европейския пазар и се превръщат в неразделна част от гардероба на жените, които обичат необичайни неща, които не се вместват в тесните рамки на сезонната мода.
В колекциите на  Lauren Vidal доминират модели от висококачествени естествени и смесени материи, които въпреки всички модни правила естествено се съчетават един с друг: коприна  с вълна, тафта с найлон. Това изцяло съответства на творчески дух на марката: Така че, поли Lauren Vidal лесно могат да бъдат комбинирани с панталони и авангардни палта с елегантни вечерни рокли.

Източник: Etoday